Mikko Mononen– Palveleva hautaustoimisto

Kaikki hautauspalvelut henkilökohtaisesti ja ihmisläheisesti

Vainajan kotiuttaminen ammattimaisesti ja arvokkaasti

Läheisiämme menehtyy myös ulkomailla. Meillä on vuosikymmenten kokemus vainajien kotiutuksesta ympäri maailmaa. Toimimme yhteistyössä sekä yksityisasiakkaiden että virallisten tahojen kanssa tarjoten laadukkaita ja ammattimaisia palveluita.

Vainajan kotiuttaminen voi olla monimutkainen prosessi, ja meillä on tarvittava osaaminen ja kokemus sen sujuvaan hoitamiseen. Olemme täällä auttamassa läpi koko prosessin, jotta lähiomaiset voivat keskittyä surun käsittelyyn ja muistaa rakkaansa parhaalla mahdollisella tavalla.

Huolehdimme kaikista käytännön järjestelyistä kuten kuljetuksesta, lainsäädännön noudattamisesta ja tarvittavien asiakirjojen hankkimisesta. Lisäksi tarjoamme tukea ja neuvontaa kaikissa hautaukseen ja muistotilaisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Kokemuksemme ja asiantuntemuksemme ansiosta voitte luottaa siihen, että vainajan kotiuttaminen tapahtuu arvokkaasti ja kunnioittavasti.

Yhteistyömme virallisten tahojen kanssa on tiivistä ja luotettavaa. Toimimme yhteistyössä eri viranomaisten, kuten lähetystöjen ja konsulaattien kanssa varmistaaksemme, että kaikki tarvittavat luvat ja asiakirjat hoidetaan asianmukaisesti. Olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuisia palveluita, jotka vastaavat kansainvälisiä standardeja ja odotuksia.

Kotiutusasioissa teitä auttavat Johan Nordenswan ja Nicole Nordenswan.

Meistä sanottua

Lue lisää asiakaspalautteita