Mikko Mononen
– Palveleva hautaustoimisto

Kaikki hautauspalvelut henkilökohtaisesti ja ihmisläheisesti

Tarjoamme laajan valikoiman apua ja palveluita hautajaisten järjestelyyn

Surun hetkellä olemme tukenanne ja hoidamme puolestanne kaikki hautausjärjestelyt – niin henkilökohtaiset toiveet ja tarpeet kuin viralliset asiat. Tärkeintä meille on henkilökohtainen ja ihmisläheinen palvelu: tehtävämme on tukea teitä surun keskellä.

Hautaustoimistomme tarjoaa laajan valikoiman apua ja palveluita oli kyseessä sitten hautajaisjärjestelyt tai saatto haudan lepoon ilman tilaisuuksia.

Henkilökuntamme auttaa teitä suunnittelemaan hautajaiset yksityiskohtaisesti, ottaen huomioon perheenne toiveet ja tarpeet. Autamme valitsemaan arkun, kukat, hautapaikan ja musiikin, ja toteuttamaan muut toivomuksenne, jotka haluatte sisällyttää tilaisuuteen. Hoidamme myös yhteydet seurakuntiin, hautausmaihin ja krematorioihin, ja huolehdimme tarvittavat dokumentit ja varaukset sekä hautausluvan ja hautaoikeuden selvittämisen. Kokenut kuljetushenkilökuntamme vastaa vainajan valmistelusta hautajaisia varten ja suorittaa kuljetukset omilla autoillamme.

Voimme avustaa myös muistotilaisuuden järjestämisessä hautajaisten jälkeen, auttaen teitä valitsemaan sopivan paikan ja huolehtimaan tarjoiluista. Varmistamme, että tilaisuus toteutetaan arvokkaasti ja kunnioittavasti, ja autamme teitä kaikin tavoin helpottaaksemme prosessia.

Jokainen toimistomme tarjoaa kattavat palvelut hautauksiin ja hautajaisjärjestelyiden tekemiseen. Helsingin Liisankadun toimistollamme avustamme myös vainajan kotiutusasioissa. Kattava yhteistyökumppaniverkostomme takaa, että asianne hoidetaan sujuvasti ja luotettavasti alusta loppuun, oli kyse sitten kivitöistä tai jäämistöoikeudellisista asioista.

Asioiden hoitaminen voidaan aloittaa puhelimitse, 09 686 261, jo ennen käyntiänne toimistossamme.

Meistä sanottua

Lue lisää asiakaspalautteita