Mikko Mononen
– Serviceinriktad begravningsbyrå

Alla begravningstjänster personligt och omtänksamt.

Vi erbjuder ett brett urval av kistor och urnor

Valet av kista är en viktig del av arrangemangen, oavsett om det gäller jordbegravning eller kremering. Kistan är inte bara en praktisk lösning utan representerar också den avlidnas närvaro under ceremonin. Den är därför en central del av tillfället och ger möjlighet att uttrycka personliga preferenser och värderingar.

Oavsett om det är en traditionell jordbegravning eller kremering, säkerställer valet av en passande kista att begravningsceremonin blir en värdig och respektfull hyllning till den avlidna. Vid valet tas ofta hänsyn till den avlidnas tro, värderingar och personlighet. Träkistor ger ett naturligt och varmt intryck som symboliserar hållbarhet och livets fortsättning. Å andra sidan kan tygklädda kistor ge en mer detaljerad känsla som speglar den avlidnas personlighet och smak.

Vid kremering placeras den avlidnas aska i en urna. Urnor finns i olika stilar, material och dekorationer, vilket gör det möjligt att välja något som speglar den avlidnas personlighet och liv. I Finland måste urnor som begravs i jorden vara nedbrytbara, och för sjöbegravning krävs en lämplig urna. Om ni har specifika önskemål kan vi beställa en kista och urna som passar era behov.

Sagt om oss

Mer kundfeedback