Mikko Mononen
– Serviceinriktad begravningsbyrå

Alla begravningstjänster personligt och omtänksamt.

Professionell och värdig repatriering av den avlidna

Det händer att våra nära och kära avlider utomlands. Vi har årtionden av erfarenhet av att organisera repatriering av avlidna från olika delar av världen. Vi arbetar med både privatpersoner och myndigheter och erbjuder professionella och högkvalitativa tjänster.

Att arrangera en repatriering kan vara en komplex process, men vi har den expertis och erfarenhet som krävs för att göra det enkelt och smidigt. Vi tar hand om alla praktiska detaljer, inklusive transport, lagstadgade krav och insamling av alla nödvändiga dokument. Vi finns här för att guida er genom hela processen, så att ni kan fokusera på att sörja och minnas er kära på bästa sätt. Tack vare vår erfarenhet kan ni känna er trygga med att repatrieringen sker med både värdighet och respekt.

Vi har ett nära och pålitligt samarbete med myndigheter som ambassader och konsulat för att säkerställa att alla tillstånd och dokument hanteras korrekt. Vårt engagemang är att erbjuda tjänster av högsta kvalitet som lever upp till internationella standarder och förväntningar.

För frågor om hemtransport kan ni kontakta Johan Nordenswan och Nicole Nordenswan.

Sagt om oss

Mer kundfeedback